5 attraktive ferieformer i Danmark

I løbet af de sidste par år er der blevet opfundet flere forskellige ferieformer. Der er kommet så mange, at det kan være svært at holde styr på. Alle har forskellige ønsker og behov til deres ferie, hvilket gør et bredt udvalg uundværlig. Vi har derfor fundet 5 af de mest attraktive ferieformer i Danmark.

 

Ferie i Danmark

Flere og flere danskere er begyndt at holde ferie i Danmark, hvilket der er en stor grund til. En af grundende til at danskerne holder ferie i Danmark er et ønske om at lære Danmark og byernes karakteristika bedre at kende. Der er masser af forskellige måder man kan holde ferie på i Danmark om man enten er til storbysferie eller er mere til friluftlivet.

 

Storbysferie

I Danmark er det blevet et populært fænomen at tage på storbysferie og opleve noget kulturelt i stedet for badeferie. Storbysferien er en ferieform hvor man besøger en eller flere store byer i et hvis område. Dette er oftest en aktiv ferie med masser af kulturelle indtryk. Det er en perfekt måde at komme ud og opleve forskellige områder og kulture i Danmark. Det kan også nemt blive kombineret med andre ferieformer eller holde sig til en forlænget weekend.

 

Sommerhus

Leje et sommerhus kan være et godt bud på en ferieform, hvor der er noget for enhver smag. Alle private sommerhuse og ferieboliger er vidt forskellige, hvilket gør at du nemt kan finde lige præcis det du leder efter i forhold til størrelse, beliggenhed og bolig faciliteter. Et generelt ønske omkring ferie er, at vi gerne vil være tæt på strand, hav og natur. De fleste sommerhuse i Danmark ligger derfor tæt på vandet, hvilket giver dig rig mulighed for at nyde duften af saltvang og den flotte danske natur.

 

Badeland

Har du nogle badehunde i din familie? Så er badeland den perfekte ferieform for jer. Uanset vejret vil I her være sikker på at kunne bruge badetøjet. De fleste feriecentre og badelande i Danmark har en masse forskellige faciliteter, hvilket betyder at der er noget for hele familien. Det betyder, at om du enten er til hurtige rutsjebaner eller mere til afslapning i spabadet, så er der noget for en hver smag.

 

Camping

Er du et friluftmenneske eller bare glad for naturen? Så skal du helt sikker prøve camping i Danmark som en ferieform. Camping er primært en udendørs aktivitet, hvor man overnatter udenfor i eksempelvis telt eller campingvogn. Det er dog ikke kun friluftlivsmennesker camping henvender sig til. Camping i Danmark kan nemlig også være attraktive for andre idet, man også kan leje en hytte eller mobilehome. Med en hytte eller mobilehome kommer man tæt på naturen sammentidlig med man har en ordentlig seng og køkken.

 

Der er over 500 campingpladser i Danmark, og det rygtes at være iblandt nogle af de campingpladser i Europas der har de højeste standarter. Nordjylland er et populært sted for campister, og vil du gerne på camping i Nordjylland så er Løkken Klit Camping en god mulighed. Løkken Klit har den perfekte beliggenhed med kun 10 minutter gang til stranden, samt masser af aktiviteter til børnene. Er du interesseret i en anden campingplads i Nordjylland, så er Klim Strand Camping et godt valg. Her får du utallige aktiviteter for hele familien, som både indeholder vandland, wellness, MTB-ruter og en beliggenhed lige ud til Vesterhavet.

 

Ø hop

Den sidste ferieform er et nyt fænomen i Danmark, der stammer fra Sydeuropa. I mange år har ø-hop været populært i mange dele af verden, og nu er denne ferieform endelig kommet til Danmark. Danmark byder på masser af øer, som indbyder til en ø-hopferie. En dansk udgave af ø-hopferie kan bestå af forskellige kombinationer. En tur kan eksempelvis starte på samsø, videre til Fanø og slutte af på Als. Denne tur vil give en god kombination af natur-, gastronomiske- og kulturelleoplevelser.