Det perfekte outfit

Det er selvfølgelig helt individuelt hvad der definerer det perfekte outfit fra person til person. Men man kan sagtens gå ud fra at forskellige elementer vil gå igen.

 

Jeans eller kjole

Der er stor forskel på om man bedst kan lide at gå i kjoler og nederdele eller om man er mest til et par smarte jeans og tilhørende T-shirt eller top. Det der ofte gør at et outfit er perfekt er om det passer til den enkelte person. Man vil hurtigt kunne se om man ser tilpas ud i tøjet, da udstråling betyder rigtig meget. Man skal altid vælge de typer tøj man bedst kan lide, og så får man det automatisk til at passe ind i den stil man selv har.

 

Der findes mange forskellige brands der laver feminine kjoler eller moderne jeans. Så hvis det er disse tøjtyper man er mest til kan man tjekke deres udvalg ud. Det kan bl.a. være brands som Moss Copenhagen, Second Female, Geztus og mange andre.

 

Overtøj

Til et perfekt outfit har man også brug for overtøj. Det skal helst være overtøj der passer til resten af det tøj man har på – og dette gælder især om sommeren og foråret. Om vinteren har de fleste store dynejakker på som skjuler store dele af tøjet, men om sommeren har man mere let overtøj på og derfor kan det være en god ide at have lidt forskelligt at vælge imellem. Har man forskellige jakker, så kan man variere hvilke man bruger så det passer til resten af tøjet. Det er selvfølgelige også helt op til en selv hvad man vælger at bruge, og mange har også en helt enkel sort jakke, som kan bruges til alle outfits uanset om man har jeans, nederdel eller kjole på.

 

Accessories

Noget der kan sætte prikken over i´et på det perfekte outfit, er de rette accessories. Med den rette taske, smukke øreringe og et tørklæde, vil dit outfit blive løftet lidt en ny højde. Du kan finde mange fede accessories, men de mest populære for tiden kan være en Nunoo taske, Månesten smukker eller diverse farverige hårbånd.

 

Sko

Skoene er også vigtige. De skal både passe til det tøj man har på, men de skal også være behageligt at gå i. Der er heldigvis mange smarte sko der kan bruges på tværs af outfits. Et par farverige sneakers kan fx bruges til både et par jeans og en fed T-shirt, men de kan også bruges til en let sommerkjole. Det samme gælder et par smarte stilletter, de kan nemlig også bruges til både kjoler og til jeans. De rigtige sko kan gøre forskellen på, om man er klar til en tur på arbejdet eller en tur i byen. Du skal blot finde det par der passer.