Sådan optimerer du looket af dit hus

Sådan optimerer du looket af dit hus

Alt bliver slidt som tiden går – det samme gælder for dit hus. Med tiden vil du skulle renovere forskellige dele af huset. Løbende vedligehold skaber en længere levetid for de forskellige elementer og det skaber også et pænere udseende på huset. Hvem kan ikke bedre lide at se sit hus være i god stand i stedet for at se lidt træt og slidt ud?

Mange husejere har hvide eller farvede huse med pudsede facader. Det er sådanne facader der let ser beskidte og falmede ud i løbet af sin levetid. Men det kan man gøre noget ved. Man kan med fordel bruge en silikatmaling til at male facaderne med, så er man sikret et flot og langvarigt look. Lige med en silikatmaling får man en maling der er let at bruge og som giver et rigtig smukt resultat. Denne type maling er også meget slidstærk og før at der er længere tid mellem vedligehold. Den er især god til facader, men kan også bruges indenfor. En bonus med denne maling er, at den er selvrensende som gør, at snavs bliver vasket væk når det regner. Ligeledes er det også svært for mos at leve på overfladen. En super god maling der hold sig pæn i mange, mange år.

Træværk er næste noget alle huse har på en eller anden måde. Det kan være som en del af facaden, vinduer og døre eller det kan være et skur i haven. Men det skal selvfølgelig også vedligeholdes for at blive pænt. Med en god træbeskyttelse kan de gøre træet modstandsdygtigt over for blæst og regn. Vælger man en god træbeskyttelse er der træet beskyttet året rundt, og det gælder også for solens UV-stråler og varme der kommer om sommeren.

Du kan også male dit træværk med en god linoliemaling. En linoliemaling er meget slidstærk og giver et pænt look. Linoliemaling kan bruges både inde og ude. Du kan bruge det på både dit haveskur og dine havemøbler. Linoliemalingen trænger ind i træet og beskytter mod vand, regn og skidt og gør at træets holdbarhed forlænges betydeligt.