Vintermoden for mænd – gode køb til din vintergarderobe

Når vinteren står for døren, og mørke såvel som bidende kulde kommer krybende, så sætter det pludselig ekstra høje krav til din garderobe. Dig, der dagligt cykler til og fra arbejde og studie ved om nogen, hvor vigtigt det er! Din vintergarderobe skal helst kunne udstå vinden, og holde dig varm selv på de koldeste dage i januar – men dog aldrig uden, at funktionaliteten sker på bekostning af stilen. For selv om vintervejret påkræver praktisk lag på lag tøj, er det ikke ensbetydende med, du ikke også fortsat kan være velklædt. I dag findes der nemlig masser af fed vintermode til herre.

 

Strik – stilren, moderne og varm på en og samme tid

 

Strik, strik, strik! Er en de absolutte must-haves for enhver stilbevidst mand henover de kolde vintermåneder – og heldigvis findes det er et halv af forskellige styles. Så hvad enten du er til det helt stilrene, klassiske look, eller et mere afdæmpet et af slagen, så kan du med sikkerhed finde noget derude, der vil falde i din smag. Tag for eksempel de klassiske turtlenecks – en evig klassiker, som holder halsen varm, og giver dit outfit en cool og nærmest maritim vibe. Er du derimod mere til et afslappet look, så har morfar-strikcardiganen fået et comeback – men på den fede måde i nye snit og farver!

 

Den uundværlige vinterjakke

 

Det siges, der ikke findes dårligt vejr kun dårlig påklædning! Og her må det vigtigste lag selvfølgelig være vinterjakken! Skal du være helt sikker på ikke at fryse, når vinteren for alvor rammer Danmark, så gå gerne efter en vind- og vandtæt en af slagsen, som kan holde dig varm selv i minusgrader. Og for en gang skyld tillader moden, at du kan være varm og moderne på en og samme tid. Vamsede dunjakker og funktionelle outdoorjakker med tekniske detaljer er nemlig denne sæsons it-items! Er du ikke så meget til det sportsinspirerede, friluftslook, så fortvivl ej – du kan også gå mere klassisk til værks med den altid populære herrefrakke med knapper. Du kan både vælge at købe den i en af sæsonens it-farver og følge dette års største tendens, eller ’play it safe’ ved at købe den i mørkere nuancer, som holder år efter år.